alt alt    alt

КИРИШ/РЎЙХАТДАН ЎТИШ
00:00
Now playing
Выберите радиостанцию
Таом

Итальян пастаси галереяси

Итальян ошхонаси ўзининг турли ҳил таомлари билан машҳур, айниқса пасталарининг донғи дунёга тарқалган. Пастанинг тарихий негизлари эрамизнинг биринчи асрига бориб тақалади. Рasta - қадим юнон сўзидан «қайла билан аралаштирилган ун» маъносини англатади. Ҳозирги кунга келиб макарон маҳсулотларининг 350га яқин турлари мавжуд. Албатта уларнинг орасида энг танилган турлари мавжуд. Улар билан бир четдан танишамиз.

 

Cannelloni – каннеллони


alt
 

Conchiglie – конкильи (моллюскалар чиғаноғи ёки чиғаноқ)

alt
 

Agnolotti – аньолотти

alt
 

Farfalle – фарфалле (капалаклар)

alt
 

Orzo – орзо

alt
 

Pappardelle – папарделле

alt
 

Fusilli – фузилли

alt
 

Acinidipepe (қалампир дон)

alt
 

Ditalini – диталини 

alt
 

Bucatini – букатини

alt
 

Capellini – капеллини

alt
 

Fettuccine – феттучини

alt
 

Lasagne – лазанья

alt
 

Penne – пене

alt
 

Spaghetti – спагетти 

alt
 

Cavatappi — каватаппи 

alt

 

Kunutun.uz нинг Telegram’даги расмий каналига обуна бўлиб, янгиликлардан кунутун хабардор бўлинг.
Нашр санаси: 27-05-2016

ИЗОҲЛАР 0

Авторизация Изоҳ қўшиш учун авторизация қилинг